Blog

2016.11.25 23:58

Ha csökken a vágy!

Ha csökken a vágy

Ha úgy érzed, hogy csökkent a szexuális vágyad, kicsit ellaposodott a kapcsolatotok, sokkal kevésbé kívánod a szeretkezéseket, igazából nincs gond. Sőt, tudd, hogy nem vagy egyedül a problémával, hiszen számtalan párkapcsolatban, vagy házasságban előfordul, és  - szinte mindig - van megoldás visszahozni a vágyat. Hiszen a tűz ott szunnyad benned.

Hogyan találd meg az álommeltartód!

A melltartógyártók szerint a nők 80%-a nem a méretének megfelelő meltartót viseli. Egy jól megválasztott melltartó szó szerint , ez  hihetetlen, de így van képes megváltoztatni az életünket.

Hogyan? Az ideális melltartó tökéletesen illeszkedik a testünkre, kényelmes, ami ugye nagyon fontos a mindennapi viselés során. A hétköznapokon is viselhetünk szép fehérneműt, ez magabiztossá tesz, ami meglátszik rajtunk.

5 Női fehérnemű amit imádnak a férfiak

A fehérnemű ugyanúgy sokat elárul viselőjéről, mint a felette viselt ruha; a különbség mindössze annyi, hogy előbbi jóval kevesebbszer vagy legalábbis kevesebbeknek árulkodik… Ha a hölgyek szeretnének partnerük kedvében járni, az alábbi 5 darabot mindenképp érdemes beépíteniük a ruhatárukba.

2014.05.30 23:30

Ami a ruha alatt van

2014.04.01 23:25

Termékeinkről bővebben

Webáruház készítés