Új jelszó kérése
Blog

5 Női fehérnemű amit imádnak a férfiak

2014.06.01 23:42

5 Női fehérnemű amit imádnak a férfiak

A fehérnemű ugyanúgy sokat elárul viselőjéről, mint a felette viselt ruha; a különbség mindössze annyi, hogy előbbi jóval kevesebbszer vagy legalábbis kevesebbeknek árulkodik… Ha a hölgyek szeretnének partnerük kedvében járni, az alábbi 5 darabot mindenképp érdemes beépíteniük a ruhatárukba.

Tanga

Készülhet selyemből vagy pamutból, lehet csipkés vagy inkább sportos, vékony vagy szélesebb pántú, a tanga az egyik legnépszerűbb női fehérnemű a férfiak körében, kiváltképp, ha egy formás fenék is társul hozzá. Vékonyabb anyagú, feszes ruhákhoz ideális választás, hiszen így a bugyi vonala láthatatlan marad.

Sportos bugyi

A sportos, férfi boxert idéző bugyi is kedvelt az erősebb nem körében akkor is, ha ezek a darabok nem olyan nőiesek, mint egy csipkés vagy selyem alsónemű. Ezek az alsóneműk viselőjük sportos életmódjára, fittségére utalnak, és arról árulkodnak, hogy a hölgy nemcsak szexi, hanem egyben játékos és laza is.

 

Franciabugyi

Még a fehérneműk esetében sem feltétlenül azok a darabok a legnépszerűbbek, amelyek a legtöbbet láttatnak viselőjükből. A rövidnadrágra emlékeztető, sportos vagy épp csipkés alsónemű kényelmes viselet, és talán még jobban felhívja a figyelmet a fenék vonzó formájára, mint egy tanga. Nevét valószínűleg a francia kánkántáncosnők gyakran kilátszó csipkés alsóneműjéről kapta. Laza szoknyák alá nagyon kényelmes viselet; szűk farmerhez azonban már kevésbé.

Csipkés fehérnemű

Készüljön belőle akár bugyi, melltartó, combfix vagy body, legyen akár fehér, fekete vagy vörös, a csipke a fehérneműk egyik legkedveltebb anyaga, hiszen eleganciát és luxust sugároz, és vonzóvá teszi viselőjét. Akinek irritálja a bőrét, ne csupa csipke, hanem például selyemmel kombinált darabot válasszon; illetve olyat, amely két rétegből áll, felül csipkével.

Combfix

A harisnyanadrág sok férfiban „nénis” képzetet kelt, a combfix viszont már sokkal népszerűbb. Néha akár ki is villanhat a széle a szoknya alól – azonban lehetőleg ne az irodában. Olyan darabot válasszunk, amely a helyén marad, de a gumírozása nem szorítja a combot.

Webáruház készítés