Új jelszó kérése
Blog

Hogyan találd meg az álommeltartód!

2015.06.10 23:50

Hogyan találd meg az álommeltartód!

A melltartógyártók szerint a nők 80%-a nem a méretének megfelelő meltartót viseli. Egy jól megválasztott melltartó szó szerint , ez  hihetetlen, de így van képes megváltoztatni az életünket.

Hogyan? Az ideális melltartó tökéletesen illeszkedik a testünkre, kényelmes, ami ugye nagyon fontos a mindennapi viselés során. A hétköznapokon is viselhetünk szép fehérneműt, ez magabiztossá tesz, ami meglátszik rajtunk.

Három egyszerű lépést követve egészen biztosan megtalálod az áhitott álommelltartót!
 
Első lépésben egy mérőszalaggal mérd meg a mell alatti körméretedet vizszintesen és szorosan. Méretezéskor viselj egy számodra kényelmes melltartót.

Második lépés a mellbőség mérése következik a mellcsúcson vezesd vizszintesen a mérőszalagot.

Harmadik lépésben megkapod a helyes kosárméretet a kettő különbségéből.

 

Mit nem szabad  tapasztalni megfelelő méret esetén!

Mivel annyira sok nő hord rossz méretű melltartót, úgy gondoltam, érdemes lehet megemlíteni, mik lehetnek a jelei annak, ha rossz melltartó méretet viselsz. Az alábbiakból megtudhatod, mikor búcsúzz el a melltartótól, amit hordasz.

-A melleknek nem szabad alul kikandikálniuk a melltartóból, amikor a karodat a fejed fölé emeled. Ha igen, akkor próbáld ki az eggyel kisebb körméretet.

-A melltartó középső részének, ami a melleid között van, laposan a mellkasodhoz kell simulnia. Ha nem, próbálj ki egy számmal nagyobb kosárméretet!

-A melltartód pántjának egy szintben kell lenni a tested körül. Ha a pánt felcsúszik a hátadon, az azt jelenti, hogy a pánt túl rövid.

-A melltartó pántok csak 10%-ban adhatják a melltartó tartását. Ha a melltartó pántok tartják az egészet, akkor fontold meg az eggyel kisebb körméretet.

-A melleknek kényelmesen bele kell illeszkedniük a melltartó kosarába, anélkül, hogy kicsúsznának alul vagy fölül, vagy ráncolnák a melltartó anyagát. A melltartó pántodnak nem szabad bevágniuk. Ha ez történik, próbálj ki nagyobb pánt méretet, vagy másmilyen stílusú melltartót.

Ha bármiben segíthetünk, keress minket elérhetőségeinken:  e-mail: info@alomfehernemu.hu     telefon: +3670-325-6884

melltartóvadászatot!

Webáruház készítés