Új jelszó kérése
Blog

Termékeinkről bővebben

2014.04.01 23:25

Termékeinkről bővebben

Termékeinkről bővebben

Melltartó

A melltartó nagyon fontos kelléke a női ruhatárnak, ma már minden nőnek több darab is lapul a szekrényében, fiókjában vagy éppen a gardróbjában. A melltartó szerepe egyrészt a hatékony támasztás, másrészt pedig a mellek jótékony elrejtése egy átlátszóbb felsőrészben. Még ha azonban a felső anyaga nem is átlátszó, a mellek formáját látni engedi, márpedig ezt egész egyszerűen nem illik megmutatni.

Mindezek miatt a melltartó mindennapos részét képezi a nők öltözékének. Mivel mindennap viseljük, nagyon fontos, hogy a megfelelő melltartót válasszuk ki. Ez természetesen a méretnél kezdődik, lényeges, hogy ezt jól találjuk el, különben a melltartó nem lesz kényelmes, és a funkcióját sem látja el rendesen.

Ügyelni kell a formára is, a különböző formájú és mérettel megáldott hölgyeknek ugyanis különböző formájú melltartó a leginkább praktikus. Végül fontos a szín is, fehér blúzhoz például nem illik fekete vagy éppen piros darabot választani. Kínálatunkban mindenféle méretű, formájú és színű melltartó megtalálható, így nálunk garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

 

Női alsó:

Az alsónemű az a ruhadarab, amit egészen biztosan minden nő visel a ruhája alatt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy az alsónemű kényelmes legyen, ne szorítson sehol, de ne is legyen túl nagy. Az, hogy kinek mi a kényelmes, egyénenként változó, mindenki mást érez komfortosnak viselés közben.

Van, aki a tangára esküszik, mert nem gyűrődik, mások viszont nem bírják magukon elviselni. A francia bugyi nagyon kényelmes lehet, azonban szűk nadrág alatt felgyűrődhet, ami már kívül is meglátszik, ráadásul egy vékonyabb anyagú nadrág vagy szoknya alá egyáltalán nem praktikus. Azt tehát, hogy milyen alsóneműt hordunk sok minden befolyásolhatja, kezdve a kényelemérzetünktől egészen addig, hogy az öltözékünk milyet kíván meg.

Éppen ezért női alsóneműkből hatalmas a választék nálunk is, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy alkalmazkodni kell az egyéni igényekhez, ráadásul egy nőnek legtöbbször többféle alsóneműre is szüksége lehet. Kínálatunkban minőségi alsóneműk széles skálájával találkozhat, így könnyedén kiválaszthatja az ízlésének leginkább megfelelő darabokat.

 

Babydoll:

Bár sokan inkább a kényelmes pizsamákat választják az alváshoz, szinte minden nő szekrényében lapul egy-egy szép hálóing vagy babydoll. Még ha nem is ezekben a darabokban alszunk, már a tudattól is, hogy vannak, vonzóbbnak és kívánatosabbnak érezzük magunkat, arról nem is beszélve, hogy egy esetleges csábítás esetén hatalmas sikert arathatnak. Bármilyen régóta is élünk kapcsolatban, házasságban, sosem szabad megfeledkezni arról, hogy megmutassuk nőies oldalunkat. Ennek érdekében nem árt időnkén beszerezni egy új hálóinget vagy babydollt, amivel meglephetjük párunkat, vagy éppen csak az önbizalmunkat növeljük. Fontos tudni azt is, hogy ami szép, az nem feltétlenül kényelmetlen: nem csak a megszokott pizsamában aludhatunk jót, egy szép babydoll is lehet ugyanilyen kényelmes, ha figyelünk arra, hogy megfelelő minőségűt válasszunk. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja a saját ízlésének leginkább megfelelő fehérneműt, minőségi, egyedi, akár luxus kivitelű fehérneműinkből óriási a választék!

 

Corset Body:

Nem sokkal azután, hogy föltalálták a fehérneműt, a nők rájöttek arra, hogy ezeket az eredetileg higiéniai okokból viselt ruhadarabokat csábításra is használhatják. Mára a fehérnemű vásárlásának terén központi kérdés az esztétika. Szinte minden nőnek fontos, hogy a választott darab ne csak kényelmes legyen, hanem szép, vonzó is.

Ezt az igényt az úgynevezett corset maximálisan ki tudja elégíteni. Ez a fűzős, gyakran merevített felsőrész gyönyörűen kihangsúlyozza a hölgyek homokóra alakját, emellett jótékonyan elrejti az esetleges tökéletlenségeket. A melleket szépen megemeli, így gyönyörű dekoltázst varázsol. Egy alakot kihangsúlyozó ruha alá tökéletes lehet.

A bodyt is a kényelem ihlette, mára azonban ennél a ruhadarabnál is fontos az esztétikum. Amellett, hogy egy body nagyon praktikus, mert kényelmes és, ma már gyönyörű csipkés darabok is kaphatók belőle. Szoknyához és nadrághoz egyaránt tökéletes, nem kell attól félnünk, hogy a mozgás hatására szabaddá válik a derekunk, ez garantáltan a helyén marad.

 

Fehérnemű szett:

A fehérnemű minden nő ruhatárának alaptartozéka. Bár ezek a ruhadarabok viselése többnyire higiéniai és praktikai szempontból javasolt, ma már az is nagyon fontos, hogy néznek ki. Egy fehérneműnek nem csak praktikusnak, hanem szépnek is kell lennie, hiszen ma már régen nem csak eredeti funkciójában használjuk, a csábítás eszköze is lett.

A ruha alatt viselt darabok akkor mutatnak igazán jól, ha passzolnak egymáshoz. Lehet külön szép egy melltartó és egy alsónemű, valamint egy harisnya vagy combfix, de ha egymással nem illenek össze, az összhatás messze elmarad a várttól. Éppen ezért érdemes a fehérneműt szettben megvásárolni, így ugyanis olyan darabokat kaphatunk, melyek tökéletesen harmonizálnak egymással, így az összképben sem lesz hiba.

Nem kell amiatt aggódnunk, hogy szettben vásárolva nem passzol valamelyik darab mérete, ezeket ugyanis gondosan összeválogatják, de sok esetben mi magunk is megadhatjuk külön az alsó és külön a felső méretét, így biztos, hogy minden tökéletesen áll majd.

 

Harisnyatartó:

A női ruhadarabok megfelelő viseléséhez gyakran van szükség harisnyára vagy combfixre. Ez egyrészt azért fontos, mert védi a lábakat a hidegtől, másrészt pedig a protokoll is elvárja, hogy a nők ne mutatkozzanak meztelen lábakkal még a legnagyobb melegben sem.

Természetesen ha csak az utcára készülünk kimenni egy forró nyári napon, mellőzhetjük a harisnyát, de a munkahelyen, hivatalos rendezvényeken ez nem ajánlatos. Ha a szoknya kellően hosszú, legalább a térd fölé ér, annyival könnyíthetünk a helyzetünkön, hogy harisnya helyett combfixet húzunk. Sokan azonban aggódnak amiatt, hogy a combfix lecsúszik, és ha ez nem is történik meg – egy jó minőségű combfix megfelelően tapad –, már a gondolat is elég ahhoz, hogy kellemetlenül érezzük magunkat.

Ezekre a helyzetekre jelent kiváló megoldást a harisnyatartó, ami stabilan rögzíti rajtunk a combfixet, így nem fordulhat elő, hogy az lecsúszik, ráadásul biztonságérzetet is ad. Combfix már mindenféle színben és mintázattal kapható, így csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a számunkra leginkább megfelelőt.

Webáruház készítés